Nyheder

Vilsund Blue og MaskinAgenturet  skaber udvikling. Det giver resultat på bundlinjen.

Ny teknologi

Investering for fremtidens plads i toppen af eliten

Landets største producent af muslinger til konsum har i tæt samarbejde med MaskinAgenturet i Odense implementeret en lasersorteringsmaskine fra TOMRA. Når muslingerne kommer ind, er der adskillige processer, inden de ender i dåser eller på glas. Når man fisker muslinger, så får man også krabber, snegle, blåmuslinger og hjertemuslinger i nettet. Sorteringsarbejdet er en af de tungeste arrbejdsbyrder, som Vilsund Blue har i deres produktion. Dette bliver nu automatiseret med TOMRAs nye GENIUS-D-1600 laser-scanner med sortering i tre fraktioner og incl. shape sortering.

Læs mere

Konkurrence

Chilenere…..

Vildsund Blues største konkurrenter er fra Chile, hvor lønningerne er lavere end i Danmark. Vildsund Blue kan nu fokusere både på pris, kvalitet og bæredygtighed – faktisk var Vildsund Blue de første til at få en MSC certificering for bæredygtigt fiskeri, og for to år siden begyndte man at producere økologiske muslinger.

Muligheder & klimafordele

Laserscanneren scanner hver enkel lille musling, og med en hastighed på mellem en og to millioner i timen distancerer den det menneskelige øje med mange længder. Ydermere tilbyder Vildsund Blue muslinger i bedste kvalitet grundet gunstige klimaforhold i Danmark. Vildsund Blue ser derfor på
fremtiden.

Læs mere

Udvikling

Fremtiden

Thomas Lyngbye fra  MaskinAgenturet og Søren Mattesen fra Vildsund Blue har sammen med TOMRA`s udviklingsafdeling opnået et resultat, der sætter fokus på vigtigheden af teknologisk udvikling. Nu kan vi fortsat holde og udvikle vor plads i toppen af markedet for produktion af muslinger på verdensplan.